Butikschef til Vanløse Station DSB 7-Eleven

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du dygtig til ledelse og medarbejderudvikling? Og sætter du en ære i at være den bedste? Så har vi jobbet til dig!

DSB 7-Eleven butikkerne ligger i forbindelse med togstationer i hele landet. Vores kunder pendler til og fra arbejde og skal skynde sig at have forfriskninger med til turen.

Som vores nye butikschef på Vanløse station har du ansvaret for butikkens økonomiske resultat – og resultaterne får du gennem dine medarbejderne, som skal sørge for, at kundeoplevelsen og salgsresultaterne går op i en højere enhed.

Din hverdag Din hverdag vil variere, men en typisk dag kan begynde kl. 07.00. Efter en opdatering fra salgsassistenten, der har åbnet butikken, sikrer du, at butikken er klar til dagen. Derudover bestiller du varer, håndterer det daglige regnskab og følger op på butikkens salgsmål.

En stor del af dit job er at motivere og udvikle dit team, så de altid yder deres bedste. Det er også vigtigt, at du har øje for butikkens udseende og overholder vores rengøringsstandarder.

Din kommende DSB 7-Eleven butik har døgnåbent alle ugens dage. Dit kommende team består af 25 medarbejdere.

Butikschef med engagement og viljen til at lykkes For at klare det godt i jobbet, er det vigtig, at du har den rette indstilling til dit arbejde, og at du står til rådighed på forskellige tider af døgnet og ugen.

Du motiveres af at skabe resultater – både gennem dine medarbejdere og igennem butikkens salgsmål. Med din positive og åbne personlighed motiverer du dine medarbejdere og inspirerer dem til at blive endnu bedre.

Du har en vigtig rolle i den daglige drift af din butik, og det kan i høj grad få indflydelse på din egen hverdag. Af den grund er det vigtigt, at du har evnen til at håndtere forandringer, er effektiv i planlægning og prioritering af opgaver, og at du formår at holde fokus under pres.

Vi leder efter dig, der har erfaring

  • med ledelse af salgsteam

  • fra detailhandlen

Løn og personalegoder I DSB 7-Eleven bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, en løn, der afspejler dine kvalifikationer og en bonusordning baseret på butikkens resultater.

Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, gratis medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

Du har derudover gode muligheder for at deltage i en række lederudviklingsaktiviteter.

Søg nu! Du søger stillingen ved at trykke på ”Søg stillingen”.

Vi modtager ikke ansøgninger via mail.

Du behøver ikke at lave et CV eller ansøgning. Du skal blot svare på en række spørgsmål. Som noget ekstra, kan du uploade en lille video, hvor du fortæller om dig selv og din motivation for at søge.

Ansøgningsfristen er d. 22. april.

Ved spørgsmål kan der sendes en mail til regionschef Ina Nørdam Engelstad på inne@dsb.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kort & Godt A/S, Vanløse, Jernbane Alle , 2720 Vanløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025844

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet