Deltidssælger søges til Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse - Elsker du cykler og mennesker?

Profilbillede
dato

Hos Cykelexperten.dk søger vi én eller flere deltidssælgere til vores Megastore i Vanløse. Elsker du cykler og er du god med mennesker? Så hører vi meget gerne fra dig.

Som deltidssælger kan du både have vagter i hverdage og i weekenden. Vi er fleksible ift. planlægning, så tiderne kan variere fra uge til uge.

Det forventer vi af dig
Du har en god grundviden om cykler, og du interesserer dig for cykler. Det er et plus hvis du selv cykler i din fritid. Du er god med mennesker, og kan holde hovedet koldt i travle situationer. Du er over 18 år. 

Om Cykelexperten.dk
Cykelexperten.dk er en af landets største forhandlere af cykler og tilbehør. I vores Megastore i Vanløse, lidt uden for det centrale København, bliver du del af et stort team af cykelinteresserede sælgere, mekanikere, lagerfolk og webansvarlige. Stemningen er uformel og humøret altid højt. Vi har altid masser at lave, og i nogle perioder særligt travlt. Her får du lov til at arbejde med nogle af verdens største brands, og hjælpe vores kunder med at finde de produkter de skal bruge.

Arbejdstider
Vagter kan ligge i både hverdage og i weekenden. Vi kan tilbyde både faste og mere fleksible skemaer, alt efter hvad der passer dig. Timer kan variere efter travlhed.

08.30-17.45 i hverdage
08.30-15.15 lørdage og søndage
09.00-14.30 enkelte søndage

Send din ansøgning hurtigst muligt!
Vi søger sælgere nu! og hører derfor meget gerne fra dig hurtigst muligt. Lyder ovenstående som noget for dig og har du lyst til at høre mere, må du derfor meget gerne sende din ansøgning til megastore@cykelexperten.dk

Vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Cykelexperten.dk MEGASTORE
Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse
Tlf. +45 7230 1817

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (10-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

cykelexperten.dk A/S, Slotsherrensvej, 2720 Vanløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069624

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet