Erfaren infrastrukturspecialist med automationsevner

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Elsker du at automatisere processer inden for IT og teknik? Brænder dit hjerte for at finde den helt rigtige løsning til kunden? Hvis ja, så er du måske vores næste infrastrukturspecialist hos Advania.

Advania er specialiseret i at levere on-premises infrastruktur og cloud services til virksomheder i Norden. Vores succes skyldes et stærkt team af eksperter, der kan rådgive, sælge og operere markedsledende it-løsninger. Alt leveres "as a Service" i et af vores datacentre eller på kundens egen lokation. Vi oplever fortsat kraftig vækst på samtlige platforme og søger derfor flere stærke profiler til vores driftsafdeling.

Om jobbet:
Du kommer til at indgå i teamet ”Advania Managed Services”, hvor du får titlen som Infrastrukturspecialist. Vores kontorer er placeret i hhv. Herlev og Vanløse, men du kan naturligvis have hjemmearbejde i det omfang, du ønsker. Mens vi lærer hinanden at kende, varetager du den daglige drift og kundehenvendelser på følgende områder:

Cloud Data Protection:

  • Beskyttelse af Cloud Data:
    Vi lægger stor vægt på at sikre datasikkerheden i skyen og SaaS-platforme, og du vil spille en afgørende rolle i vores Backup as a Service for Cloud. Dine opgaver inkluderer at hjælpe nye kunder med at konfigurere identitetsstyring, sikre netværksadgang og opsætte sikkerhedskopiering til vores cloud storage-løsning.
  • Skalering og fejlretning:
    Du vil arbejde med skalering og fejlretning af vores tjeneste for "BaaS for Microsoft 365"-kunder. Mange af disse processer er allerede automatiseret, og vi vil sætte pris på din evne til at bidrage til deres fortsatte forbedring.

Unified Endpoint Management (XEM):

  • Automatisering af sikkerhed og vedligeholdelse:
    Vores XEM-system er en nøglekomponent, der automatiserer sikkerhedsopdateringer, softwarepatches, sårbarhedsanalyser og hærdningsforanstaltninger på tværs af vores kundebase. Du får ansvaret for at vedligeholde XEM-platformen ved at tilpasse automatiserede rutiner og forberede kørsler til sikkerhedsopdateringer på tværs af vores kunder.

Automationsevner i Python og Terraform:

  • Automatisering med topmoderne værktøjer:
    Mange af vores arbejdsgange er automatiseret ved hjælp af værktøjer som Python, PowerShell, Terraform, Puppet og Ansible. Hvis du allerede har erfaring med nogle af disse værktøjer, er det en klar fordel.
  • Kontinuerlig udvikling og integration:
    Vi arbejder konstant på at integrere nye værktøjer i vores XEM-system via API'er og forbedre integrationerne med vores BaaS-portefølje. Dette er en fantastisk mulighed for at lære eller udnytte dine færdigheder i Python og PowerShell.

Om dig:

  • Datatekniker med speciale i infrastruktur eller tilsvarende erhvervserfaring.
  • Erfaring fra en service provider med forståelse for samspillet mellem kunde, teknologileverandører og ansvaret som MSP.
  • Passion for IT og teknik.
  • Evne til at finde løsninger på egen hånd og stille relevante spørgsmål.
  • Kommunikation på højt niveau både på dansk og engelsk.
  • Samarbejdsvillig og pålidelig.

Din fremtid:

Som serviceleverandør med en flad organisationsstruktur kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor din nysgerrighed er den eneste begrænsning for, hvordan dine fremtidige arbejdsopgaver ser ud. Du kan være med til at vælge din retning inden for applikationer, driftsoptimering, netværksdesign, API-udvikling eller endda produktsalg.

Er det dig, vi leder efter?

Ansøg online eller kontakt vores rekrutteringspartner fra Avenida, hvis du ønsker at høre nærmere.

Rekrutteringsansvarlig: Mashiah Moltrup-Ryom Mail: mmoltrup@avenida.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt, og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Avenida, Svanemøllevej, 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5956239

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet