Sektionsleder for Core Infrastruktur i PET

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du stå i spidsen for PET’s ambitiøse netværk med høj fokus på cybersikkerhed? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye sektionsleder for Core Infrastruktur.

Som sektionsleder for Core Infrastruktur i PET skal du være med til at indfri vores høje ambitioner om at skabe en it-netværksinfrastruktur og et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet her.

Om jobbet

Vi tilbyder en helt central rolle, hvor du som sektionsleder skal stå i spidsen for skabe et topmoderne netværk, der løbende kan tilpasses og videreudvikles for at håndtere PET’s skiftende behov imod et komplekst trusselsbillede. Et ansvarsområde som reelt er PET’s puls på alt fra efterretningsoperationer til imødegåelse af cybertrusler. Gennem ledelse af et kompetent og specialiseret team og i nært samspil med resten af organisationen skal du finde vejen til at indfri det høje ambitionsniveau på området. Som leder skal du derfor mestre at navigere i en række komplekse opgaver og problemstillinger og være med til at finde de bedste løsninger for PET.

Vi tilbyder dig en række centrale opgaver der kræver, at du trækker på både din tekniske faglighed, ledelseskompetencer og evne til at skabe gode relationer med mange forskellige faggrupper i huset. Opgaverne spænder fra at være en central spiller i en ambitiøs udvikling af PET’s it-infrastruktur til løbende prioritering af opgaver og ressourcer, og understøttelse af operative situationer i efterretningssammenhæng. Vi arbejder agilt med fokus på løbende fremdrift og værdiskabelse for hele organisationen.

Du bliver en del af et kompetent og ambitiøst lederteam, som er drevet af et stort fælles ønske om konstant at udvikle og forbedre PET til at være en topmoderne digital efterretningstjeneste kombineret med et stort fokus på ledelse og kompetenceudvikling som nøglen til resultater.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter, en aktiv personaleforening, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Om dig

Du motiveres af ledelsesopgaven og leder formentligt allerede it-specialister, enten som projektleder, faglig leder eller personaleleder. Du har været med til at drive større agile it-transformationer.

Du kommer til at indgå i et team af sektionsledere og forventes at være en hold-spiller, der tager fælles ledelsesansvar for de opgaver, vi skal lykkes med på tværs af sektioner i afdelingen. Vi forventer, at du møder os med en nysgerrig og lyttende tilgang til opgaveløsningen, så vi sammen kan forløse både dit, medarbejdernes og resten af PET’s engagement.

Du sætter retning for større udviklingsindsatser, sikrer involvering af fagdiscipliner i udviklingen af fremtidens løsninger og bidrager med teknisk forståelse og indsigt kombineret med en sund nysgerrighed. Du sikrer samtidig en sikker og stabil drift i Core Infrastruktur, og har øje for løbende vedligehold og videreudvikling af infrastrukturen. Det er vigtigt, at du som leder har robusthed og er i stand til at tage den forventede bølgegang med godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2023.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Stillingsbeskrivelsen er kort sammenfattet i en stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk

Vi holder samtaler løbende, men du skal sende din ansøgning senest den 21. juni.

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023 

Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://politi.dk/job-i-politiet/ledige-stillinger/pet10814

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843572

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet