Sektionsledere til Direktionssekretariatet i PET

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Om jobbet

Vi søger en sektionsleder til PET’s Direktionssekretariat, hvor du vil få en bred berøringsflade på tværs af PET, ikke mindst i forhold til PET’s øverste ledelse, ligesom du vil være bindeled for nationale og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med ansvar for vores direktionssekretariat og den opgaveportefølje, der ligger i sektionen. Dette indebærer bl.a. ansvar for opfølgning på PET’s tværgående strategi og udviklingsinitiativer. Ydermere ligger der også alle de klassiske opgaver, som er med til at understøtte en travl og engageret direktion. Eksempler på disse opgaver er kvalitetssikring af sager til direktionens møder, udarbejdelse af møde- og beslutningsoplæg samt andet mødemateriale og ikke mindst rejseplanlægning og kalenderstyring for direktionsmedlemmerne.

Du vil stå i spidsen for et team bestående af både HK- og AC-profiler.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed. Du får dygtige kollegaer og medarbejdere, som vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig baggrund – fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller cand.jur. Du har viden om og ledelseserfaring inden for efterretnings- og sikkerhedsområdet og inden for direktionsbetjening. Erfaring fra PET’s organisation er en fordel. Du har indblik i og forståelse for politiske processer samt trives med at drive processerne til dørs.

Du har personlig gennemslagskraft, eksekveringskraft og en motiverende ledelsesstil. Du er i stand til at arbejde under pres og træffe velovervejede beslutninger i en virkelighed præget af både et komplekst og omskifteligt trusselbillede samt skiftende politiske dagsordener.

Du tænker tværfagligt og har et organisatorisk helhedssyn samt evner at håndtere både daglige deadlines og tænke langsigtet i forhold til krav og forventninger til udviklingen af din sektion. Du formår at sætte dig ind i interne og eksterne samarbejdspartneres behov og understøtte sektionen bedst mulige betjening af disse. Du evner at stå i spidsen og sætte retning for en bred opgaveportefølje, der vedrører alt fra klassiske styrelsesopgaver, direktionsbetjening til et tæt samarbejde med resten af PET.

Du løser din ledelsesopgave med engagement, nysgerrighed og loyalitet. Du besidder den mentale kapacitet til hurtigt og sikkert at gennemskue kompleks information og sætte dig ind i nye og skiftende opgaver, når behovene og forventningerne til din ledelse af sektionen skifter.

Du har en solid dømmekraft og evner at håndtere etiske, politiske samt sikkerheds- og lovmæssige dilemmafyldte situationer i overensstemmelse med PET’s værdier.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er pr. 1. juli 2023

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 7. juni 2023 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

København Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://politi.dk/job-i-politiet/ledige-stillinger/pet10817

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843565

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet