BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Specialist inden for træ til Det Kongelige Akademis skoler for Arkitektur og design.
Vi søger en kompetent, erfaren snedker eller tømrer til varetagelse af værkstedsdrift og - udvikling af det ene af vores to træværksteder. Stillingen er en varig fuldtidsstilling og er til besættelse hurtigst muligt.
Den rette kandidat har specialiseret erfaring inden for træproduktion og mestrer de håndværksmæssige teknikker i faget på et højt professionelt niveau. Du brænder for dit fag, besidder stor viden om materialer og metoder samt er optaget af at opsøge og inddrage ny viden, teknologier og teknikker. Du finder det inspirerende og motiverende at indgå i et kreativt internationalt, videns- og undervisningsmiljø, med højt til loftet, hvor du kan være med til at udvikle fremtidens designere og arkitekter og understøtte en bæredygtig udvikling inden for faget.
Stillingen er fagligt forankret ved Det Kongelige Akademis internationalt anerkendte design – og arkitektuddannelser. Værkstederne på Holmen understøtter undervisningen i de forskellige faglige miljøer på skolen samt kunstnerisk udviklingsarbejde og forskning hos underviserne. Det er på værkstederne de studerende lærer om form og udtryk, funktion og objekt gennem mange forskellige materialer. På værkstederne har de studerende rig mulighed for udforskning og dybdegående eksperimentering med materialernes forskellige udtryk.
Stillingen er en del af Det Kongelige Akademis 16 fagspecialiserede værksteder og laboratorier, hvor de studerende som led i deres respektive uddannelser til designere, arkitekter og konservatorer introduceres til teknikker, håndværket og materialer inden for deres fag. Værkstederne og laboratorierne, der dækker forskellige områder såsom keramik, glas, træ, metal, lys, tekstil, beklædning, foto mv., indgår som en aktiv del af den daglige undervisning og benyttes af både de studerende og det videnskabelige personale. Der er ca. 20 ansatte på værkstederne og laboratorierne, som er fysisk placeret på Holmen og Esplanaden i København samt i Nexø på Bornholm.
Om stillingen
Som teknologinstruktør bliver du ansvarlig for det ene af skolens to træværksteder, hvor du får tæt samarbejde med undervisere og forskere, øvrige teknologiinstruktører samt skolens øvrige personale. Der vil løbende være opgaver med vedligeholdelse af inventar og udstyr i tæt samarbejde med teknologiinstruktøren på det andet træværksted samt Metalværkstedet.
Som skolens håndværksmæssige specialist inden for træ understøtter du det videnskabelige personale i undervisningen af de studerende. Du yder på daglig basis specialiseret instruktion og sparring til både de studerende og det videnskabelige personale inden for udstyrsanvendelse, materialer, formgivning og designløsninger i tilknytning til værkstedet. Du får ansvar for at afholde ”kørekort-kursus” for studerende, så de selvstændigt kan anvende maskinerne og begå sig på værkstedet.
Arbejdsopgaverne og ansvarsområder som teknologiinstruktør tæller derfor blandt andet:
• Udvikling og drift af værkstedet, herunder at sikre at værkstedet er funktionsdygtigt og tilgængeligt
• Vedligehold, reparation og indkøb af udstyr
• Indkøb af materialer
• Forvaltning af lager og salg af materialer til studerende
• Assistance til undervisere og forskere, som benytter værkstedet
• Instruktion og vejledning af studerende
• Tilrettelæggelse og afholdelse af værkstedskurser
• Deltagelse i og understøttelse af undervisningen
• Understøttelse af sikkerheden på værkstedet
• Generelle administrative opgaver
Kompetencer og kvalifikationer
Foruden ovenstående kvalifikationer forestiller vi os, at du:
- Har en relevant uddannelse inden for faget, f.eks. møbelsnedker, bygningssnedker eller tømrer
- Har dokumenteret erfaring med værkstedsdrift
- Har kompetencer inden for digitale fremstillingsprocesser: eksempelvis CNC fræsning, plastik print, laserskærer og software, der understøtter disse processer.
- Evner at inspirere andre og formidle din faglige viden og erfaring
- Er imødekommende, servicemindet og god til at samarbejde
- Har lyst til at bidrage til skolens og uddannelsens udvikling
- Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk
- At du vægter sikkerheden på værkstedet højt
Du er velkommen til at søge stillingen, selvom du ikke opfylder alle kriterierne
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en varig fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. september 2023 eller snarest muligt derefter.
Ansættelse og aflønning vil ske som teknologiinstruktør i henhold til OAO-s fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for håndværkere og teknikere i staten, hvor basislønnen udgør kr. 28.039,00 pr. måned. Dertil hører et anciennitetsbestemt pensionsbidrag på op til 15,39 % af basislønnen.
Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængigt af dine kompetencer og erfaring.
Ansøgningen
Ansøgning bilagt CV og uddannelsesdiplom skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” nedenfor, så den er Det Kongelige Akademi i hænde senest den 10. august kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes i pdf-format bilagt CV og dokumentation for uddannelse.
Ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristen vil ikke blive taget i betragtning.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder af værksteder & Lab, Helle Grangaard på tlf. 4170 1785 eller mail hgra@kglakademi.dk
Oplysninger om ansøgningsproces og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til HR-medarbejder Dorte Sällberg på tlf. 4170 1965 eller mail dsal@kglakademi.dk
Du kan desuden læse mere om Det Kongelige Akademi www.kglakademi.dk.
Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.
Om Det Kongelige Akademi
Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering er et internationalt anerkendt akademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Det Kongelige Akademi er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca. 1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om Det Kongelige Akademi på vores hjemmeside www.kglakademi.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
København Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Philip De Langes Allé 10, 1435 København K
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170542&DepartmentId=7810&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5872569